- Ingenting å tape

Ole Gunnar Solskjær er offensiv før hans Cardiff får besøk av Liverpool i morgen, og føler laget hans ikke har noe å tape mot et lag som kan vinne ligaen.

Da Liverpool slo Cardiff like før jul var det Malky Mackay som ledet Cardiff. Når de røde i morgen setter kursen mot Wales ledes laget av Ole Gunnar Solskjær. 

 

- Vi har en annen agenda enn Liverpool. Vi ønsker å komme oss bort fra de tre på bunnen, og når vi spiller mot dem har vi ingenting å tape. Vi spiller hjemme, hvor vi har klart det mot Manchester City og spilt uavgjort mot United, så vi har en sjanse til å ta poeng her også, sa Solskjær på dagens pressekonferanse.

 

- Liverpool tror de kan vinne ligaen, og har alle muligheter til det. De er i en god posisjon, har vært fantastisk i de siste 9-10 kampene - men det er mange lag som kan vinne. Chelsea, Manchester City, Liverpool og Arsenal.

 

- De tre på topp har fart, styrke og bevegelse. Liverpool er et av de beste kontringslagene i Europa for øyeblikket, sier Solskjær, som ifølge twitteratet også skal ha sagt at han ville valgt Robin van Persie og Wayne Rooney foran Liverpools angrepsduo dersom han fikk velge.

 

Cardiff har ingen store skadeproblemer foran denne kampen. Forsvarer Ben Turner og Andrew Taylor vil testes før kampstart, mens Mark Hudson  trolig er ute med en hamstringskade. Wilfried Zaha kom inn de siste 20 minuttene mot Everton, og var livlig, og skal nå være klar for å spille 90 minutter dersom han får plass i startoppstillingen.