- Intensiteten på vei tilbake

Brendan Rodgers synes det var tegn mot Everton at Liverpool begynner å finne tilbake til fotballen som laget viste forrige sesong. Flere faktorer til at spillet ikke har fungert i sesonginnledningen.

- Vi har ikke fått en så god start som vi skulle ha ønsket, men jeg tror det finnes en rekke faktorer til det, uttalte Brendan Rodgers til pressen i Basel.

- Vi har integrert mange nye spillere – unge spillere – som tilpasser seg et nytt land, en ny kultur og et nytt press ved å spille for en slik stor klubb.

- Vi har også hatt skader på svært viktige spillere – spillere som har vært kjernen i vår utvikling de seneste 18 månedene.

- Det fine med Liverpool er at vi har en stor visjon. Vi har en plan med hvor vi skal. Det har vært en vanskelig start på sesongen, men vår opptreden i helgen var litt mer slik vi har spilt, og intensiteten i spillet begynner å returnere. Det er fordi samspillet begynner å bli bedre på treningsfeltet, og det begynner å sitte.

- Som i mine tidligere sesonger i Liverpool vil laget bli bedre og bedre ettersom sesongen skrider frem. Jeg er også sikker på at det vil bli tilfelle denne sesongen.

Brendan Rodgers opplyser at han ikke går rundt og drømmer om å vinne Champions League-tittelen med Liverpool.

- Nei, aldri. Det er en vidunderlig turnering. Vi har alle sett på den opp gjennom årene, og ingen kamp mer enn den med Liverpool i Istanbul. Det var en utrolig kveld.

- Hjemme i England har vi hatt en stor jobb å gjøre de seneste par årene, og vi skal fortsatt ha fokus på det. Vårt arbeid de seneste årene har brakt oss til Champions League, og det er en turnering for de ledende klubbene i europeisk fotball.

- Vi er glade for å være med. Vi fikk en god start i gruppespillet. Vi går inn i morgendagens kamp vel vitende om at det kommer til å bli vanskelig. Fokus er på neste kamp. Som trener kan jeg ikke bli revet med. Det er en fin drøm, men jeg må ha fokus på neste kamp.