- Interesse for Niguez

Rory Smith i The Times hevder at Liverpool definitivt er interessert i Saul Niguez, men er mer skeptisk til ryktene om Andre Gomes.

Journalistene som følger Liverpool tettest har forholdt seg rolige så langt i dette overgangsvinduet, og så langt har en stort sett lest spekulasjoner fra aviser og journalister en normalt ikke setter særlig mye lit til. En journalist som tidligere har fulgt Liverpool tett med Telegraph og Independent som nå jobber i The Times er Rory Smith. Han hevder det stemmer at de røde følger Saul Niguez.

 

- De er definitivt interessert i Saul Niguez, svarer Smith på en webchat på The Times sine nettsider.

 

Han kommenterer også ryktene om at de røde jakter Andre Gomes fra Benfica.

 

- Jeg er litt mer skeptisk til overgangsryktene om Benfica. De er gode til å plante dem i den portugisiske pressen, og det er så mange tredjeparter at jeg ikke stoler på det. Jorge Mendes eier nå visstnok Andre Gomes, og vil velge en klubb for ham. Dersom jeg var i en klubb ville jeg holdt meg vekke fra den type handel. Jeg er heller ikke sikker på at han er det de behøver nå. De er begge veldig uerfarne, skriver Smith videre.

 

Liverpool skal ha hatt representanter på tribunen da Niguez og Rayo Vallecano i går tapte 4-2 mot Atletico Madrid. Det er Atletico som eier spilleren, og overgangsummen som ryktes er på £12 millioner.