- Jeg er alltid klar

Brad Jones er klar for å vokte buret dersom han får muligheten. 32-åringen tror ikke Simon Mignolet lar seg påvirke av kritikken mot ham den siste tiden.

Siden Roy Hodgson hentet Brad Jones fra Middlesbrough har målvakten kun fått 22 kamper for klubben. Han har så langt ikke sluppet til denne sesongen.

 

- For å være ærlig så er jeg skuffet dersom jeg ikke spiller foran hver eneste kamp. Det høres kanskje dumt ut, men det er slik jeg jobber gjennom uka. Dersom jeg bare bestemte meg for at jeg ikke skulle spille og var fornøyd med det, så ville det gått ut over arbeidet på treningsfeltet, sier Jones til Liverpool Echo.

 

- Jeg ønsker å spille hver kamp, og jeg ville likt å vært der ute, men situasjonen er som den er, og jeg må være klar dersom jeg får sjansen. Jeg har alltid gjort det. For et par sesonger siden fikk jeg noen kamper, og manageren sa at det var på grunn av arbeidet jeg la ned på trening. Det var fint for meg å vite at treningen betydde noe.

 

Simon Mignolet har fått mye kritikk denne sesongen - blant annet fra SkySports-ekspert Gary Neville.

 

- Jeg har aldri sett Gary Neville stå i mål, men det virket som han hadde en sterk mening om det. Alle har en mening. Det vi jobber med på trening er veldig spesifikt mot kamper, og kamprelatert. Det er bare en av de tingene der det er for mange som har meninger om nå til dags.

 

Han tror ikke Mignolet vil la seg påvirke.

 

- Han er sterk nok psykisk til å bare fortsette å gjøre jobben, og forstår hva som skjer. Det er synd at det skjer, fordi forrige sesong hadde han noen utrolige redninger som bidro til at vi vant kamper, og folk har en tendens til å glemme dem. Deretter hopper pressen på og ønsker kritisere ham og sier at noen andre kommer til klubben og det ene og det andre. Det er viktig å la ham fortsette med jobben, og gjøre tingene han gjorde forrige sesong.