- Jeg er ikke på nivå med Dalglish og Gerrard

Luis Suarez synes at han har mye å oppnå i Liverpool FC før han kan sammenlignes med Anfield-legendene Kenny Dalglish og Steven Gerrard. Stolt over å få bære kapteinsbindet.

Luis Suarez har scoret 74 mål på 121 kamper for Liverpool siden £22,8M-overgangen fra Ajax for tre år siden. Han er smigret over sammenligninger med Dalglish og Gerrard, men bedyrer at duoen er i en klasse for seg.

- Nei, nei, jeg er ikke på det nivået. Kenny er nummer 1. Da han var spiller her, var han bare utrolig. Jeg har sett videoer av ham, uttaler Luis Suarez til Liverpool Echo.

- Jeg synes Stevie er den beste spilleren vi har her. Han har oppnådd så mye. Han er vår kaptein og en stor leder. I garderoben tror han ikke at han er bedre enn noen andre. Jeg synes han har vært en av de beste spillerne i verden i mange år.

- Liverpool har en lang historie med mange store spillere. Jeg håper en dag å være der blant de store spillerne. Jeg forsøker mitt beste for å skrive litt historie her.

Brendan Rodgers ga kapteinsbindet til Luis Suarez da Steven Gerrard ble skadet i desember.

- Det er utrolig hvordan ting har forandret seg. Det var en overraskelse for meg. For fire eller fem år siden så jeg Liverpool på tv. Å være her og bære kapteinsbindet var spesielt.

- Mange store spillere har vært kaptein for klubben. Da manageren ga meg armbindet, ble jeg overrasket fordi vi har så mange store spillere her. Det var hyggelig. Jeg ble meget stolt.

- Det ga meg selvtillit, men det viktigste er at alle jobber hardt for laget. Jeg er så fornøyd både på og utenfor banen. Min familie er også lykkelig, og det er meget viktig for meg.

- Det går bra, men jeg må holde det gående. Jeg kan aldri si stopp. Jeg skal fortsette å forsøke mitt beste.