- Jeg er ingen flopp

Michael Ngoo vil ikke være med på at han har vært en flopp på utlån hos Walsall, selv om han ennå ikke har scoret mål for League One-klubben.

Ngoo ble lånt ut fra Liverpool i januar, og skal være i Walsall ut sesongen. Han har startet kun tre kamper for The Saddlers så langt.

- Det har vært vanskelig, for jeg har ikke hatt den innflytelsen jeg hadde likt å ha, sier 21-åringen til lokalavisen Express & Star.

- Slik er det ofte med lån, det kan gå begge veier. Men jeg utelukker ikke noe ennå.

- Når du ikke får spille hver uke, men går ut og inn av laget, er det vanskelig å bli kjent med medspillerne og hvordan de opptrer i kamp.

- Men jeg ønsker ikke å bruke det som en unnskyldning. Jeg skulle selvsagt ha gjort meg mer bemerket, og det er kun et fåtall kamper igjen. Min plan er å gi alt i disse kampene. Fansen har ikke sett meg på mitt beste ennå, langt derifra.

Ngoo håper nå å få starte for Walsall i dagens kamp mot Bristol City, etter at han startet kampen mot Port Vale som erstatter for den suspenderte toppscoreren Craig Westcarr i forrige uke.

Walsall er åtte poeng bak topp seks når fem kamper gjenstår, og det blir vanskelig å nå play-off.

- Vi må bare få noen gode resultater, slik at vi kan så tvil blant lagene foran oss. Klarer vi det, vet vi at fansen vil støtte oss, sier Ngoo.

- Fotball er et merkelig spill. Et veldig merkelig spill. Og dette er ikke over ennå.

- Folk sier at «Michael har ikke hatt noe godt utlånsopphold her», men det gjenstår fem kamper. Et par scoringer, og du vet aldri hva som vil skje.