- Jeg er klar

Lucas har fått lite spilletid etter at han ble friskmeldt av sin skade, og brasilianeren innrømmer at det har vært vanskelig å se Liverpool fra benkplass. Mot Norwich kan han få en ny sjanse.

Jordan Henderson er suspendert og Daniel Sturridge er meget tvilsom med sin hamstringskade, foran kampen mot Norwich på søndag. Lucas er en av kandidatene til å komme inn, selv om Steven Gerrard nå gjør hevd på hans vante posisjon som anker på midtbanen. Mot West Ham imponerte imidlertid Lucas Leiva da han kom inn i en mer offensiv rolle. Uansett, den populære 27-åringen vil være klar hvis Brendan Rodgers ønsker hans tjenester.

- Jeg har arbeidet veldig hardt siden jeg ble friskmeldt, men det har vært begrenset med sjanser for meg. Hvis manageren behøver meg er jeg imidlertid klar, fastslår Lucas overfor Liverpoolfc.com.

- Han behøvde meg mot West Ham og jeg synes jeg gjorde en god jobb. Nå må jeg bare sørge for at jeg kan spille på samme nivå hvis sjansen kommer igjen.

- Jeg er en spiller som alltid arbeider hardt for å få spille i helgen og hvis så ikke er tilfellet, da er det vanskelig å håndtere. Jeg takket Stevie (Gerrard) etter forrige kamp da han ga meg noen rosende ord, da han vet hvor viktig det er for meg å få spille.

- Jeg fikk muligheten til å spille fram Flanagan, vi fikk et straffespark og vant kampen. Du må bare sørge for å gjøre ditt beste og se om du kan få din belønning.

- Vi vet hvor mye dette betyr for Steven og hvor mange år han har kjempet. Han har spilt her i årevis og aldri vunnet Premier League. Nå føler han at vi har sjansen. Ikke bare for ham, men også for alle andre. Jeg føler det samme, etter å ha vært her i syv år.

- Jeg har trolig opplevd den verste tiden som klubben har hatt, en periode hvor vi ikke var med og kjempet. Jeg har alltid trodd at vi kunne komme dit vi er nå. Jeg tror alle føler det samme, og at det er derfor laget viser mye selvtillit og tro kamp etter kamp.

- Det har vært en veldig vanskelig tid for meg. Før skaden spilte jeg trolig i 95 prosent av kampene. Med Stevie nå som anker vet jeg at sjansene vil være veldig få.

- Jeg er nødt til å være positiv, ikke bare for meg selv men også mine lagkamerater. Du prøver å hjelpe som best du kan og se om vi kan greie å vinne dette sammen. Når alt kommer til alt er det hele sesongen som teller. Det er klart at vi nå har hatt en veldig god kamprekke, men det ville ikke ha vært nok hvis vi hadde en dårlig start.

- Alle som er involvert har en rolle å spille og det er derfor jeg alltid tenker på at jeg må være klar.