- Jeg er takknemlig for å hjelpe LFC

Raheem Sterling var tilbake i startoppstillingen mot Tottenham, og kantspilleren ble kåret til banens beste i 4-0-seieren.

- Det er meget bra. Så lenge jeg bidrar og hjelper laget, er jeg meget fornøyd. Enten det er på benken eller om jeg spiller, bare jeg er med og bidrar, uttaler Raheem Sterling til Liverpoolfc.com.

- Det var en flott lagprestasjon. Jeg er meget fornøyd med å være på dette laget som gjør det så bra.

Raheem Sterling fikk spørsmål om hva som er nøkkelen til gode resultater denne sesongen.
- Vår fotball og måten vi spiller på, svarte Sterling.

- Det viktigste er at vi spiller for hverandre. Vi løper ikke hodeløse rundt. Vi jobber som en enhet og perfeksjoner det.

- Vi presser lag tilbake og jobber godt på kontringer. Spillerne jobber meget hardt hver dag på trening, og det gir seg utslag på banen.

- Luis og Dan scorer på topp scorer målene, og vi har en god blanding i laget. Appetitten og innstillingen til spillerne er bra. Vi jobber for hverandre, og vi vet hva drømmen til slutt er.

- All ære til spillerne i dag. De jobbet meget hardt for hverandre. Alle presset og jobbet sokkene av seg. Jeg er bare takknemlig for at jeg har vært en del av dette laget. All ære til spillerne, de har vært storartede.

Liverpool visste at de ville gå til topps på tabellen med minst uavgjort mot Tottenham.
- Vi håndterte presset meget bra. Vi spilte god fotball helt bakfra. Vi visste at vi kunne gå til topps i ligaen, og det håndterte vi meget bra.

- Det var flott å vinne. All ære til spillerne. De har vært utmerket på trening hele uken. Vi viste det på banen. All ære til hele laget og manageren.

Liverpool ligger to poeng foran Chelsea og fire foran Manchester City. «The Citizens» har to kamper til gode.
- Det er jevnt. Vi får bare ta en kamp av gangen, steg for steg. Spillerne har troen, og det er godt samhold i troppen. På slutten av sesongen vil vi forhåpentligvis ligge der oppe og være stolt av sesongen. Så langt har det gått bra.