- Jeg er veldig stolt

Divock Origi har gjort sitt første intervju som Liverpool-spiller, og håper at kan kan oppnå store ting med klubben. Fikk med seg alle de helrødes kamper forrige sesong.

Liverpool har betalt i underkant av £10 millioner for 19 år gamle Divock Origi. Belgieren har blitt sendt rett tilbake til Lille på lån. 

 

- Målet mitt vil være å ha fremgang. Jeg vil få muligheten til å spille i Europa - i Europa League eller Champions League. Det er viktig for meg å få en plass på laget, forbedre meg og bli klar for sesongen etter, sier Origi i sitt første intervju på Liverpoolfc.com.

 

Han er ikke beskjeden når han skal trekke frem sine beste egenskaper som spiller.

 

- Jeg vil si farten, teknikken, én mot én-situasjoner og scoringsegenskapene. Det er mine fremste egenskaper.

 

19-åringen er fornøyd med å ha signert for klubben.

 

- Jeg er veldig, veldig glad og fornøyd med at en så stor klubb som Liverpool viste interesse for meg. Jeg er veldig spent. Jeg var veldig glad fordi Liverpool er en stor klubb. Jeg visste at dette kunne være noe stort for meg.

 

- For meg var drømmen å spille for en storklubb. Jeg vet at Liverpool er en klubb med stor historie, så for meg var det perfekt.

 

Brendan Rodgers var en avgjørende faktor i at belgieren havnet på Anfield.

 

- Han viste mye interesse for meg, og fortalte meg at dersom jeg jobbet hardt, vil jeg kunne komme langt. Jeg må jobbe hardt. Han er en stor trener, og jeg er veldig fornøyd.

 

Han er klar over hvilken klubb han har signert for.

 

- Jeg vet at det er en klubb med stor historie, flotte supportere, og mange store spillere. For meg er Liverpool en av de beste klubbene i verden, og jeg er veldig glad for å kunne være del av dens flotte historie. Jeg har alltid sett Liverpool på TV når jeg har vært mindre, og det er spennende å se spillere som Gerrard og Sturridge, og vite at du kommer til å spille med dem.

 

- Jeg så omtrent hver Liverpool-kamp. De hadde en flott sesong. Du kunne se at det var en fin miks av erfarne og unge spillere, og en god trener. Det var fint å se dem spille.

 

Tidligere denne måneden spilte han i sitt første VM-sluttspill.

 

- Det var veldig spesielt, fordi treneren viste meg mye tillit. Det å spille på verdensscenen var veldig spesielt, og jeg spilte for landet mitt. Det var første gang jeg ble kalt opp for landslaget. Jeg lærte mye under VM. 

 

Han scoret også mål, mot Russland i gruppespillet, like før slutt.

 

- Det var et stort øyeblikk som ung spiller å kunne score. Det var på Maracana, og som en drøm som gikk i oppfyllelse. I fotball kan alt skje fort, og det er en fin ting med fotballen.

 

Han har allerede en landsmann i Liverpool - målvakt Simon Mignolet.

 

- Han sa mye fint om Liverpool, og fortalte meg at det var den perfekte klubben for meg. Han var bare positiv, og det var fint å kunne prate med ham om Liverpool. Jeg spurte om hvordan klubben var, og hvordan miljøet og menneskene var. Han fortalte meg at alt var bra med klubben, og sa ikke et eneste vondt ord. Mignolet er en veldig vennlig person, og han hjelper meg alltid, selv på landslaget. Han vil bli viktig for meg.

 

Nå gleder han seg til å ta fatt på Liverpool-karrieren, når den tid kommer om et år.

 

- Det at vi har et ungt lag og kan vokse, det er det som er spnnende. Med treneren vi har, en stor manager som kan håndtere et ungt lag, i tillegg til rutinerte spillere. For meg er det veldig spennende. Jeg tror vi kan komme veldig langt, for vi har mye kvalitet i gruppen.

 

- Jeg er veldig stolt over å signere for klubben. Jeg vil gi alt, akkurat som jeg gjorde da jeg var liten, og har gjort for Lille. Jeg håper at vi kan oppnå store ting sammen, avsluttet Origi - som ifølge LFCTV-journalist James Carroll prater perfekt engelsk.