- Jeg forsøker alltid å hjelpe laget

Jordan Henderson har blitt fast inventar i maskinrommet på Liverpools midtbane. Han er lagspilleren med stor L i Brendan Rodgers sin tropp.

Henderson har akkurat tatt fatt på sin fjerde sesong som Liverpool-spiller, og er en mye mer moden midtbanespiller enn i sin første sesong på Anfield.

- Jeg forsøker å hjelpe folk så mye som jeg kan. Jeg forsøker å gi dem selvtillit og instrukser. Jeg gjør alt jeg kan for å hjelpe laget. Det synes jeg er viktig, sier Henderson til Liverpoolfc.com.

- Folk er forskjellige. Noen prater mye, noen gjør det ikke. Folk leder lag på ulike måter, enten ved å gå foran med et godt eksempel eller ved å være en leder utenfor banen. Alt avhenger av hvilken type person du er. Alle er ulike. Jeg føler vi har en god miks av personligheter i vår spillergruppe.

- Personlig føler jeg meg som en av seniorspillerne nå, for det er så mange unge spillere på laget. De gjør det fantastisk bra, både spillerne som har kommet opp fra vår egen junioravdeling og spillerne vi har kjøpt. Vi har noen gode ledere i troppen, og som jeg sier er det en veldig god blanding.

- Selv har jeg snakket med manageren om at jeg må gjøre flere mål. Det er et område av mitt spill jeg ville likt å forbedre. Det er mange av oss som må bidra med flere scoringer, spesielt fra midtbanen. Forhåpentligvis får jeg jobbet med det, slik at jeg blir bedre. Jeg vil forsøke å gjøre det.