- Jeg har blitt bedre

I går var Fabio Borini tilbake i Liverpool-drakten etter utlånet denne sesongen, og han hilste på supporterne og lagkameratene med å score i seieren over Shamrock Rovers.

– Det er godt å avslutte sesongen på en positiv måte og kunne være fornøyd i ferien, sier Borini.

23-åringen satte inn 2–0 like etter pause i vennskapskampen mot Shamrock Rovers på Aviva Stadium i Dublin i går. Italieneren sier det ga ham en god følelse å kunne se supporterne igjen.

– Det er alltid stort for en spiller å kunne spille foran dem. Det ga meg selvtillit og håp for fremtiden.

– Bedre til å tilpasse meg

Etter en hel sesong på nordøstkysten, der han har vært utlånt til Sunderland, forteller spissen at han har lært flere ting og utviklet seg som fotballspiller. Blant annet er han mye bedre til å se an kampene han spiller i og endre på ting etter avspark.

– Jeg har lært mer om selve spillet, hvordan jeg kan tilpasse meg kamper. Før syntes jeg det var vanskeligere. Jeg startet kampen på en måte og avsluttet i samme stil. Nå kan jeg endre stilen min underveis og tilpasse meg hva som faktisk skjer på banen, noe som er veldig viktig, sier Borini.

Sunderland var i nedrykksstriden lenge, men en utrolig sluttspurt sørget for at laget på Stadium of Light holdt seg oppe og fortsatt spiller i Premier League til høsten.

– Det har vært herlig. Det var litt vanskelig i starten fordi vi måtte kjempe hele tiden. Vi fant ut av det til slutt og klarte å komme oss ut av den situasjonen, og det var en god følelse.

Samtidig fulgte han nøye med på hvordan de røde gjorde det.

– Jeg så alltid på Liverpool og fulgte deres strålende sesong. Målet var å få en Champions League-plass, og det klarte de.