- Jeg har etablert meg

19-årige Raheem Sterling sier at han nå føler seg helt hjemme i Liverpool, enten det er på det grønne gresset, på trening eller utenfor fotballen.

- Når du trener med spillere som Steven Gerrard og Luis Suarez da kan det først være litt nervepirrende, men jeg har blitt vant med det og greier nå å være meg selv, forklarer Raheem til Premier League Podcast.

- Jeg har nå kommet i den sonen hvor jeg kan uttrykke meg og komme ut av mitt skall. Jeg er virkelig etablert.

- Alle er oppglødde over den seieren, fortetter Sterling om sist helgs triumf mot Manchester United. – Det å reise til Old Trafford og score tre mål er glimrende og vi er virkelig fornøyde med hvordan vi spilte, men det viktigste var å ta tre poeng. Det var en herlig atmosfære i garderoben etter kampen.

- I de fleste kamper går vi ut og angriper, men sist helg gjorde vi det vi måtte defensivt og satset så på kontringer. Vi prøver nå å ta alt steg for steg og forhåpentligvis vil vi være der vi ønsker ved slutten av sesongen, i toppsjiktet av tabellen.

- Jeg vil si at han har fått meg etablert utenfor banen og han har sørget for at jeg forstår at jeg er kommet dit jeg er fordi jeg fortjener det og for hva jeg gjorde på juniorlaget, sier Raheem Sterling om Brendan Rodgers. Han har fortalt meg at jeg skal gjøre det jeg gjorde på juniorlaget, ha selvtillit og be om ballen.

Raheem Sterling har scoret seks ligamål denne sesongen og vist seg langt farligere foran mål. Hos liverpool.no står han også bokført med fem målgivende, samt at han på spillerbørsen har vist en imponerende kvalitet og stabilitet. På de siste 18 kampene har han ikke svakere karakter enn 7.

Nå trives han som fisken i vannet ved siden av eller bak angrepsparet Luis Suarez og Daniel Sturridge.

- Med de to på topp da vil du få mange scoringssjanser. Jeg er bare glad for å kunne være en del av laget.