- Jeg har ikke blitt tilbudt noe fra LFC

Glen Johnson sier at han ikke har fått noe kontraktstilbud fra Liverpool. Høyrebacken sier at han først og fremst vil spille for en klubb som ønsker ham.

Matchvinneren mot Stoke, Glen Johnson, har en kontrakt på Anfield som løper ut etter denne sesongen. I januar har han derfor rett til å snakke med andre klubber om en overgang. 30-åringen skal være en av de best betalte i Liverpool FC og det har hersket rykter om at de røde ikke er villig til å gi ham i nærheten av de samme betingelsene ved en eventuell ny avtale.

- Først og fremst ønsker jeg å spille for en klubb som ønsker meg, sier Johnson til The Guardian på spørsmål om sin fremtid.

- Det er ikke vanskeligere enn det. Jeg har sett i pressen at jeg har blitt tilbudt halvparten av det jeg tjener nå. Det er ikke sant. Jeg har ikke blitt tilbudt noe. Vi er ikke i samtaler.

- Jeg har stort sett trives i mine seks år her, men hvis jeg ikke har en kontrakt kan jeg heller ikke bli. Det er noe du tenker på, men du må være profesjonell og gjøre ditt beste for laget.

- Jeg vil ikke komme krypende for noen, fortsetter Glen Johnson om situasjonen i Liverpool. – De vet hvor jeg er og de kjenner til situasjonen. Det var mindre samtaler ved slutten av forrige sesong, men ikke noe mer enn det. Det var ikke noe der som jeg kunne akseptere eller godta.