- Jeg har kommet ut av skallet mitt

Raheem Sterling fryder seg over en god vårsesong, der han mener at han har kommet ut av skallet sitt og virkelig vært i stand til å spille på hele sitt register.

- Jeg er bare glad for at jeg har kommet ut av skallet mitt, og at jeg nå er mer åpen i forhold til noen av mine lagkamerater, sier Sterling til Liverpoolfc.com.

- Jeg har mer selvtillit nå, og det har jeg virkelig fått vist gjennom noen av prestasjonene mine den siste tiden. Jeg må bare fortsette å jobbe hardt hver eneste dag, og forsøke å bli bedre, og fortsette fremgangen.

- Som ung spiller kan du av og til føle deg litt utrygg når du spiller sammen med disse store navnene, men de er alle flotte gutter. De har hjulpet meg. Jeg står i takknemlighetsgjeld til denne fotballklubben. Jeg må fortsette å lære, fortsette fremgangen, og holde beina godt plantet på bakken.

Sterling lover at laget vil kjempe til siste fløytesignal mot Newcastle på søndag.

- Dette har vært en flott sesong, ikke bare for spillerne, men for fansen og alle som er involvert med klubben. Alle som har vært involvert med klubben, også de bak sceneteppet, skal ha honnør for det. Uten dem hadde ikke dette vært mulig. De har bidratt til at drømmen har føltes reell. Stemningen på stadion har vært utrolig, og våre bortefans har støttet laget på utrolig vis.

- Troen har vært sterk blant fansen, og det har den vært også i spillergruppen. Vi vant ikke på mandag mot Crystal Palace, noe som var skuffende, men vi vil definitivt gjøre et nytt forsøk mot Newcastle og kjempe til siste slutt.