- Jeg har savnet Champions League

Steven Gerrard ser frem til endelig å få spille Champions League igjen. Liverpool har ikke vært med i turneringen siden 2009/10.

- Det var spesielt. Jeg planla hele dagen uti fra Champions League-trekningen. Jeg hadde venner og familie på besøk. Vi så den på tv, uttaler Gerrard til Liverpoolfc.com.

- Vi klarte ikke å vente, det var så spennende. Jeg har savnet turneringen så mye. Du er nesten sjalu når du ser Champions League og ikke er involvert.

- Det har vært helt forferdelig. Du ønsker å være en del av det. Det er den ultimate turneringen. Jeg er så spent, akkurat som supporterne og alle tilknyttet klubben. Jeg kan ikke vente med å komme i gang.

- Det er en vanskelig gruppe. Det blir noen tøffe kamper, men det er en spennende gruppe, og en gruppe vi kan avansere fra. Det er nøkkelen. Den første utfordringen er å komme igjennom gruppespillet.

- Vi ønsker mesterne velkommen til Anfield, og det blir en spesiell begivenhet. Men det er seks kamper. Vi kan akkumulere nok poeng tl å komme videre fra gruppen. Jeg har tro på laget.

- Real Madrid var et av lagene alle spillerne ønsket seg, og selvsagt supporterne. Supporterne kan ikke vente med å dra til Madrid og hygge seg.

- For oss er det en mulighet til å konkurrere mot de beste. Vi er ikke med i turneringen for å delta. Vi ønsker å gå så langt som mulig.

- Vi kommer til å jobbe så hardt som vi kan og behandle hvert lag i gruppen på samme måte. Det kommer til å bli et spennende møte når Real besøker til Anfield, men også når vi skal spille borte.

- Det er en mulighet for oss til å møte de beste spillerne i verden, spillere om Bale, Ronaldo, Rodriguez og Benzema. Dette er navn som dukker opp når du forsøker å tenke på de beste spillerne i verden.

- Vi er et ganske nytt lag, så det er en flott mulighet for spillerne våre til å konkurrere og se hvor gode vi er og hvor langt vi kan komme. Vi har stor respekt for Real, men vi har selvtillit til å konkurrere mot dem.

Liverpool slo Real Madrid 5-0 sammenlagt for fem år siden. Kampen i Madrid endte 1-0, mens det ble 4-0 i returen.

- Det var litt skuffende å ikke starte borte på Bernabeu, men jeg fikk et innhopp. Vi vant kampen etter en fantastisk heading fra Yossi (Benayoun).

- Rafa satte opp laget fantastisk bra. Vi frustrerte dem og klarte å få et resultatet. Det er hva det handler om i Champions League.

- På hjemmebane synes jeg at vi utspilte dem – en 4-0-seier, men det kunne ha vært mye mer. Forhåpentligvis kan vi klare tilsvarende resultater, men det kommer til å bli langt tøffere denne gang. De har forbedret seg svært mye.