- Jeg hater å tape

Luis Suarez forteller at han hater å tape, og at han fortsatt spiller på samme måte som da han spilte på gata hjemme i Uruguay.

- Jeg hater å tape. Jeg liker ikke det, og noen ganger ser jeg at min datter Delfina har det på samme måten, sier Suarez i et intervju med Liverpoolfc.com.

- Hun liker ikke å tape, og når hun taper i spill gråter hun. Sofia sier hun er som meg på banen!

- Jeg likte heller ikke å tape som barn. Fra sjuårsalderen begynte jeg å konkurrere, og jeg likte ikke å tape.

- Jeg har jobbet veldig hardt hele livet for å komme opp på dette nivået, og jeg hater å bomme på en eneste ball. Jeg gjør alt for å nå ballen og holde den i spill, for jeg elsker fotball.

- Noen ganger spiller jeg 100% som jeg gjorde på gata. Du gjør ditt beste for å prestere, men du forsøker også å forandre deg. Alt avhenger av øyeblikket.

- Jeg gjør alltid det samme foran en kamp, men jeg vet ikke hva jeg har gjort galt den siste tiden, for de fire kampene foran Southampton-kampen gjorde jeg ikke mål. Jeg forsøkte, men jeg greide det ikke.

- Jeg er fokusert og konsentrerer meg om kampene, og forsøker å hjelpe laget. Det viktigste er at Liverpool vinner. Dersom jeg scorer mål og vi vinner er det flott, men dersom vi vinner og jeg ikke scorer er det også flott, for jeg gjør mitt beste for laget, ikke bare for meg selv.

Familien hjelper Suarez til å kople av fra fotballen.

- Etter et tap kan jeg reise hjem, og når jeg ser min kone og mine to barn glemmer jeg alt. Når jeg scorer fire mål som mot Norwich, sier min kone at jeg skal glemme også det når jeg kommer hjem.

- Tiden går så fort. Det føles som om jeg skrev under for Liverpool for bare noen måneder siden. Men tre år er gått, og jeg er veldig lykkelig.

- Jeg har fått en sønn. Han er veldig sterk nå, og vokser hele tiden. Jeg er glad for at jeg ble far for andre gang, og jeg elsker livet mitt. Sønnen min er flott. Han sovner senest klokken 10 eller 10.30, og sover hele natten frem til klokken seks eller sju. Så jeg sover godt.

- Når du er lykkelig utenfor banen, vil du også yte maksimalt på banen. Familien min er viktig i så henseende. Delfina sier mye på scouserdialekt og på engelsk som jeg ikke forstår.