- Jeg kan danne spisspar med Balotelli

Fabio Borini mener han kan danne spisspar med landsmannen Mario Balotelli, men innrømmer at fire ulike spisstyper i stallen gir Brendan Rodgers en rekke alternativer.

Mario Balotelli og Fabio Borini har kun spilt 98 minutter sammen i Liverpool, men duoen har opptrådt sammen i landslagssammenheng tidligere.

- Jeg har spilt sammen med ham tidligere, og jeg synes det gikk bra på banen. Ikke bare på grunn av språket, men fordi vi ble født med de samme fotballideene, som italienere, slik at det er enkelt å forstå hverandre selv uten å snakke, uttaler Borini til Liverpoolfc.com.

- Han er en spiller som kan forandre en kamp når han måtte ønske. Det er en vanskelig liga, trolig den vanskeligste i Europa. Jeg tror han forstår det. Han løper mye i kampene og gir av seg selv for laget. Han er meget uselvisk.

Mario Balotelli, Rickie Lambert, Daniel Sturridge og Fabio Borini er spissalternativene til Brendan Rodgers.

- Vi har fire helt forskjellige spillere, så vi har gode valgmuligheter av spillere i troppen. Vi kan gjøre ulike ting.

- Vi kan alle spille sammen. Vi kan alle spille helt fremme på egenhånd i 4-3-3. Det er et godt utvalg av spisser. Vi kan lære av hverandre.

- Jeg vet at det er noe Rickie kanskje kan gjøre bedre enn meg, slik at jeg kan lære av ham. Det er det samme med Daniel og Mario. Vi kan lære fra hverandre dersom vi har den rette innstillingen.

- Vi kan alle spille sammen. Jeg har spilt på mange lag, men dette er noe jeg aldri har sett tidligere, et slikt utvalg av spisser.