- Jeg kom hit for å spille kamper som dette

Alberto Moreno sier han kom til Liverpool for å spille i Champions League, men venstrebacken hadde ikke forventet å møte Real Madrid så tidlig i Liverpool-karrieren.

Liverpool Echo tror at Moreno vil starte kampen i morgen kveld, etter at han sto over søndagens 3-2 seier over Queens Park Rangers.

- Selvsagt ser jeg frem til kampen. Liverpool mot Real Madrid er en av de største kampene det er mulig å spille i. Liverpool er en flott klubb, som bør kjempe om titler. En av grunnene til at jeg ønsket å komme hit var at jeg får spille i store turneringer og store kamper, akkurat som dette, sier Moreno til Echo.

- Jeg visste at Liverpool ikke hadde vært med i Champions League de siste fem årene, men det var definitivt en motivasjon for meg å komme hit og spille i turneringen. Jeg forventet ikke å møte Real Madrid så tidlig i Liverpool-karrieren min, men når du spiller i Champions League vil du møte store lag før eller senere. Jeg er veldig motivert for den utfordringen som dette er.

Moreno var med på både å tape for og vinne over Real Madrid forrige sesong. Sevilla tapte 7-3 på Santiago Bernabeu i oktober i fjor, men vant 2-1 på hjemmebane i mars.

- Jeg har vært med både på oppturer og nedturer mot Real Madrid. Jeg har vært så heldig å oppleve å slå Real Madrid på Ramon Sanchez Pizjuan, men jeg har også opplevd følelsen av å slippe inn sju mål på Bernabeu.

- Jeg vet dette blir en vanskelig kamp. Jeg vet hvor farlig det kan være å møte Reals angrep. Jeg tror vi må være mer forsiktige defensivt mot Real Madrid. Veldig forsiktige. Vi må spille opp mot vårt beste for å få med oss poeng fra denne kampen.

- Jeg vet hvordan supporterne føler dette. De ser frem til kampen like mye som vi spillerne gjør. Det blir flott å få muligheten til å spille i denne kampen. Forhåpentligvis tar vi de tre poengene også.

Moreno forteller at han har funnet seg godt til rette på Merseyside etter overgangen fra spansk fotball.

- Den første uken her var vanskeligst. Alt var så ukjent for meg. Et nytt sted, været var annerledes og språket var ukjent. Men etter det har jeg funnet meg godt til rette. Det har hjulpet meg at det er andre spanske spillere her, som Manquillo, Suso og Jose Enrique.

- Jeg har ikke noe ord som kan beskrive Liverpool-supporterne. De har støttet meg hele veien, og lidenskapen de viser for laget er fantastisk. Jeg kjente faktisk følelsene strømme på første gang jeg hørte de synge «You'll Never Walk Alone». Det var et veldig spesielt øyeblikk. Jeg er sikker på det blir like spesielt for meg i morgen kveld.