- Jeg lærer scouse sakte men sikkert

Lazar Markovic har begynt å finne seg til rette i Liverpool, og forteller at han lærer scouse sakte men sikkert.

- Jeg forstår det meste av det som blir sagt. Jeg kan snakke litt engelsk. Vi lærte det på skolen, og jeg benyttet engelsk da jeg var i Portugal, forteller Markovic til Liverpool Echo.

- Jeg har kun problemer når journalister stiller meg spørsmål!

- Om jeg forstår Liverpool-dialekten? Jeg lærer den sakte men sikkert.

- Fordi jeg snakker portugisisk, snakker jeg mye med Philippe Coutinho og Lucas. Jeg liker Coutinho som spiller. Han har god teknikk og kreativitet, og jeg gleder meg til å få spille sammen med ham.

- Jeg kan spille både på høyre og venstre side. Jeg vet ikke hvilken posisjon jeg vil bli benyttet i, men det spiller ingen rolle så lenge jeg er en del av klubben.

- Om jeg får spille fast? Det avhenger av hvor godt jeg spiller. Det avhenger kun av meg.

- Klubben er på vei i riktig retning. Jeg ønsker å være en del av det, og jeg er takknemlig for at jeg har fått sjansen.

- Jeg håper jeg kan være med å vinne Premier League her, og jeg tror jeg vil gjøre det. Alle våre nye spillere er gode nok til det, så jeg har tro på at vi kan vinne ligaen. Jeg spiller med den samme selvtilliten som jeg har når jeg snakker. Jeg får selvtilliten min fra Serbia. Jeg var heldig nok til å spille i Serbia, og jeg har spilt med mange ulike spillere, noe som gir meg selvtillit.