- Jeg må score flere mål

Joe Allen er ute etter å score flere mål denne sesongen. Midtbanespilleren satte inn Liverpools første nettkjenning mot AC Milan.

Joe Allen fant veien til nettmaskene kun én gang forrige sesong. Mot AC Milan nettet han Liverpools første mål. Midtbanespilleren presset Michael Essien og vant ballen dypt inne på Milans banehalvdel. Allen skjøt først i stolpen, men satte returen fra Raheems Sterlings avslutning i mål.

 - Jeg burde ha satt den første egentlig, men jeg fikk heldigvis en ny sjanse og scoret, uttaler Joe Allen til Liverpoolfc.com.

- Det er noe jeg alltid er ute etter å forbedre, og jeg ønsker å score flere mål.

Liverpool har vist god form i USA og slått Milan, Manchester City (på straffer) og Olympiacos i International Champions Cup.
- Det positive er at vi gjør det bra uansett om vi foretar endringer på lag eller formasjon. Pre-season er for å få laget til å fungere. Det er en stor del av fotballsesongen. Du savner familien, men det er mulighet til å få en slik opplevelse.

- Det er hardt arbeid uansett hvordan du ser på. Du vil heller bedre kondisjonen ved å spille kamper enn å ha doble treningsøkter.

Liverpool skal nå spille finale mot Manchester United i Miami
- Jeg er sikker på at det blir en ny stor begivenhet. Selv om det er pre-season så er det cupfinale, og vi ønsker å vinne.