- Jeg mente det jeg sa

Brendan Rodgers angrer ikke på kommentaren om at Chelsea kom til Anfield og parkerte to busser foran eget mål.

- Jeg var litt frustrert, men jeg angrer ikke på det jeg sa. Jeg er stor nok til å respektere den mannen og manageren som Jose Mourinho er. Han er en stor mann, jeg vet det. Dette var ikke personlig ment, det var hvordan jeg som profesjonell manager betraktet kampen, forklarer Rodgers til FourFourTwo.

- Jeg kommer aldri til å si at min måte alltid er den beste måten å gjøre ting på. Jeg har stor respekt for måten Jose arbeider på og hans lag. Men jeg tror fortsatt at det jeg sa var riktig. Jeg visste eksakt hva jeg sa.

- Jeg får til stadighet høre at jeg ikke har en plan B eller en plan C, men dersom folk mener at vi trenger et fyrtårn av en spiss tar de feil. Vi har sett at mine metoder fungerer mot hvem det skal være. Men av og til fungerer de ikke.

- Jeg har sagt at dersom vi ikke vinner ligaen denne sesongen så vil det skyldes en feil eller litt uflaks, og det var hva som skjedde mot Chelsea. Men jeg har gitt spillerne beskjed om å ikke fortvile mer over resultatet, for slike ting kan skje.

- Vi har gjort 96 mål så langt denne sesongen, og jeg synes vi har klart oss greit når det gjelder kreativitet.