- Jeg så kvalitet umiddelbart

Victor Moses så allerede på sin første treningsøkt med Liverpool at laget kunne ha noe stort på gang denne sesongen. Han elsker Liverpool FC. Fansen har vært fantastisk.

Victor Moses kom på sesonglangt lån fra Chelsea i september.
- Da jeg kom hit, visste jeg at Liverpool kom til å vinne ligaen, uttaler Victor Moses til Liverpool Echo.

- Selv da jeg snakket til pressen, sa jeg at de ville vinne. Bare ved å se hvordan alle trente på første treningsøkt og i kampene jeg spilte i tidlig kunne jeg se hvilken kvalitet vi hadde her.

- Det er et enormt talent i denne klubben. Jeg visste at dette laget kunne gå langt. Vi er i en posisjon nå hvor vi vil vinne Premier League dersom vi vinner resten av kampene. Det er ingen dårlig posisjon å være i.

Moses kan ikke spille mot sin opprinnelige arbeidsgiver når Chelsea gjester Anfield søndag.

- Det kommer til å bli rart for meg, men slik er reglene. Jeg skal trene som normalt denne uken. Min jobb er bare å sørge for at jeg beholder formen ettersom vi har andre store kamper fremover, og der ønsker jeg å bli involvert. Jeg må bare jobbe hardt og hjelpe laget så godt jeg kan.

- Jeg snakker fortsatt med noen av spillerne i Chelsea og holder rede på hvordan det går. De spør også meg om hvordan det går her oppe. Jeg har mange venner der.

- Jeg snakker av og til også med Mourinho. Han spør meg om hvordan det går. Jeg kommer definitivt til å se kampen søndag.

Moses har ikke startet en Premier League-kampen siden tapet mot Hull 1. desember. Siden den gang har han bare gjort ni innhopp i ligaen.

- Alle er involvert enten de spiller eller ikke. Jeg har ikke spilt mange kamper, og det er også andre som er i samme situasjon, men det viktigste er at vi viser støtte til spillerne som spiller.

- Jeg ønsker det som er best for klubben. Så lenge klubben gjør det bra, så er alt ok. Jeg er selvsagt meget fornøyd med hvor klubben befinner seg for øyeblikket.

- Jeg elsker klubben. Det er en meget stor klubb med fantastisk historie. Jeg har likt meg hvert minutt i Liverpool.

- Staben, spillerne og alle er meget vennlige. Det er som en familieklubb på den måten. Det er viktig for meg.

- Da jeg kom til klubben, snakket alle om fansen. De har vært fantastiske. Uansett hvor du drar, føler du lidenskapen til supporterne. Det er flott for oss spillere.

- Jeg har blitt overrasket over den enorme støtten, antall supportere og lidenskapen de har for laget. De har gjort det til en meget hyggelig tid for meg.

23-åringen håper å avslutte sesongen med ligagull.

- Det kommer ikke til å bli lett, men vi har nok spillere som kan vinne kamper for oss. Selv ønsker jeg å spille så mye som mulig og hjelpe laget så mye som mulig. Min jobb er å skape og score mål, men også å komme tilbake og jobbe defensivt.

- Manageren har vært nøkkelen til hvor klubben befinner seg denne sesongen. Han holder alle fokusert og i form. Alle er på hugget i hver kamp uke etter uke, og alle tenker på at vi skal sørge for å ta tre poeng.