- Jeg skal gi alt

Steven Gerrard lover å gi absolutt alt i sesongens fire siste kamper, i håp om å sikre Liverpool ligamesterskapet.

- Jeg tror kampen mot Manchester City var vår beste for sesongen. De første 30-35 minuttene syntes jeg vi utspilte det som har blitt hevdet å være det beste laget i ligaen. Vi kunne ha ledet med tre eller fire mål, sier Gerrard til Liverpoolfc.com.

- En 2-0 ledelse er ikke nok mot topplag i denne ligaen. Alt handlet om å få jobben gjort.

- Jeg har hatt opp- og nedturer i min karriere. For øyeblikket nyter jeg hvert minutt.

- Det føles som om jeg er 21 år gammel igjen, og spiller sammen med alle disse toppspillerne. Den kommende måneden blir trolig det viktigste i min karriere nå. Jeg kommer til å gi absolutt alt.

- Du frykter selvsagt det verste, og det var et fælt øyeblikk, men du prøver å reise deg igjen, sier 33-åringen om Citys utligningsmål i går.

- Du vet at vårt lag vil kjempe til siste slutt. Det er karakteristisk for dette laget. Vi gjorde det, og vant kampen.

- Manchester City er et topplag. De har spillere i verdensklasse. De har spillere med en prislapp på £30-40M som kan komme inn fra benken og gi dem en ekstra dimensjon.

- Etter all den innsatsen vi hadde lagt ned i første omgang, ville det komme en periode hvor vi ble litt trøtte. Heldigvis klarte vi å holde oss inne i kampen, og den lille magikeren dukket opp og scoret det som trolig var det viktigste målet i hans liv. Gratulerer til ham!

- Dette er trolig den klareste beskjeden vi har gitt denne sesongen, om at vi blir å regne med. Beskjeden nå er å holde hodet kaldt, og fortsette på samme måte. Vi har fortsatt fire cupfinaler igjen.

Gerrard var også veldig imponert over supporternes innsats i går.

- Det startet allerede før kampen. Det tok oss en ekstra 10-15 minutter å komme inn med bussen. Jeg er heldig som har opplevd lignende scener tidligere, i 2005 og 2006. Men flere av de utenlandske spillerne var imponert over støtten vi fikk. Vi ønsker mer av det samme i de to siste hjemmekampene.