- Jeg skal tilbake til Liverpool

Andre Wisdom er utlånt til West Bromwich denne sesongen, men satser på å vinne til seg en fast plass i Liverpool-forsvaret neste sesong.

- Det at jeg skulle ut på lån igjen denne sesongen var en avgjørelse som jeg og klubben tok i fellesskap, forklarer Wisdom til Telegraph.

- Vi så på situasjonen i sommer, og jeg følte det var best om jeg fikk spille fast på dette stadiet av karrieren min. Liverpool er i en priviligert posisjon, som er med i Champions League og alle cupene, men personlig la jeg vekt på fast førstelagsspill.

- Jeg ville ha fått spille kamper hos Liverpool, men ikke så mange som jeg hadde ønsket. Mitt hovedfokus er å spille for Liverpool igjen, og det vil det hele tiden være, men jeg mente jeg ville få spille flere kamper hos West Bromwich.

- Du kan ikke være sikker på noe i fotball, men Brendan Rodgers er hele tiden i kontakt med meg, og presser meg til å gjøre det bra. Tilbakemeldingene hans gjør at jeg ønsker å fortsette fremgangen, og forhåpentligvis kan jeg spille meg inn i hans fremtidsplaner.

- Alle drømmer om å få spille for Liverpools førstelag, og jeg er ikke annerledes.

Widsom ser at nettopp det er mulig, ettersom kameraten Raheem Sterling nå er fast inventar i førsteelleveren.

- Jeg snakker jevnlig med Raheem. Jeg er stolt over det han har oppnådd, for vi gikk gradene i klubben sammen. Han har nå verden for sine føtter, og han er på riktig sted i Liverpool. Klubben sliter akkurat nå, men de har opplevd lignende ting tidligere også, og reist seg igjen.

- Det har vært mange forandringer på laget, og da vil det ta litt tid. Alle lag går gjennom dårlige perioder. Managere går gjennom tøffe perioder, men jeg er sikker på at Brendan vet hvordan han skal håndtere det.

- Jeg ser bare frem til å komme tilbake til Liverpool som en bedre spiller. Jeg har lært mye, og fått masse rutine. Så får jeg se hvor det bringer meg, for jeg liker utfordringer. Jeg har vært i Liverpool siden jeg var 15 år gammel, så det føles som mitt hjem nå.

- Jeg var ny i West Bromwich i sommer, men jeg har funnet meg godt til rette her. Jeg spiller mot noen av de beste spillerne i verden. Jeg møtte Eden Hazard forrige helg, og skal møte Arsenal og deres toppspillere nå kommende helg.

- Jeg ønsker å spille alle kamper, og sørge for at vi unngår nedrykk, samtidig som jeg selv holder meg skadefri. Manageren her har et godt rykte på seg for å utvikle unge spillere, noe som var en av grunnene til at jeg valgte å komme hit.

- Steve McClaren i Derby var viktig for utviklingen min forrige sesong, både på og utenfor banen. I Derby spilte vi noenlunde på samme måte som i Liverpool. Jeg tror de vil rykke opp denne sesongen.