- Jeg skylder Brendan mye

Mye har skjedd siden sist Raheem Sterling var i Boston for to år siden. Han har tatt store steg som spiller siden det, og takker Brendan Rodgers.

Mange husker scenen fra dokumentarserien «Being Liverpool» fra da Liverpool var i Boston for to år siden, og nyansatte Brendan Rodgers satte en 17 år gammel Raheem Sterling på plass foran de andre lagkameratene. Det hele viste seg å være en misforståelse, men Sterling har tatt store steg under manageren, og er takknemlig for hjelpen.

 

- Brendan har vært enorm for meg. Han har virkelig forbedret fotballintelligensen min. Han hjelper meg med å lese spillet, og har hjulpet meg å vokse opp raskt på fotballbanen. Han er den som har hjulpet meg med når og hvor jeg skal gjøre ting, sier Sterling til Liverpool Echo.

 

- Jeg skylder ham mye. Han har lært meg utrolig mye på den taktiske biten, og hjulpet meg med å utvikle meg på det.

 

- Jeg trives i flere posisjoner, men personlig kan jeg se meg selv like bak en spiss i en sentral rolle i fremtiden.

 

Nå ser han frem til en ny sesong.

 

- Jeg har personlige og lagmål jeg har satt for meg selv igjen, og mitt hovedmål er å hjelpe laget til å ta ett steg videre i år og forsøke å vinne sølvtøy. Jeg føler meg mer som en Liveprool-spiller nå, og spesielt etter å ha spilt meg til VM-plass - men jeg må jobbe for å bli bedre. Jeg må holde fokuset med å jobbe hardt, og gjøre alt for å fortsette fremdriften med Liverpool.

 

- Jeg tenker ikke på presset. Jeg konsentrerer meg om mitt eget spill, og prøver være en viktig del av laget, avslutter 19-åringen.