- Jeg spiller hvor som helst

Joe Allen er ikke så nøye på hvilken posisjon han blir satt til å spille i, så lenge han får spilletid for Liverpool.

- Jeg er stolt over det faktum at jeg kan spille i et par ulike posisjoner, og at jeg kan tilby flere alternativer til laget, sier Allen til Liverpools offisielle magasin.

- Folk spør hvor jeg foretrekker å spille, men det er vanskelig å velge en perfekt posisjon. På trening forsøker jeg å forbedre alle sider ved mitt spill, og så overlater jeg avgjørelsen om posisjon til trenerstaben, fortsetter 23-åringen.

- Jeg spiller gladelig i den posisjonen de setter meg til å spille i, uansett hvor det er. Fleksibiliteten er en av de styrkene vi har i laget, spesielt på midtbanen. Stevie kan for eksempel spillet både i rommet bak spissene og foran midtstopperne. Det er flott for manageren å ha fleksibilitet i troppen. Spillere som er fleksible, og som kan gjøre en jobb for laget.

- Det var for eksempel aldri tvil om at Stevie ville være i stand til å håndtere sin nye posisjon, og være en like effektiv nøkkelspiller for oss der som i enhver annen posisjon. Det er flott å se at han har spilt så bra som han har gjort. Vi har også en kar som Coutinho, som tidligere har spilt ute på vingen, men som nå opererer mer sentralt. Henderson kan spille både ute på kanten og også sentralt.

- Som lag ser vi fremover, og etter gode resultater, slik vi har hatt de siste ukene, ønsker du å komme ut på banen igjen så fort som mulig.

Allen har spilt 17 kamper for Liverpool denne sesongen. Det lave antallet skyldes to perioder ute med skader. Først en hamstringskade, og deretter en lyskeskade. Nå føler Liverpools nummer 24 seg imidlertid i fin fysisk form igjen.

- Ser man bort fra skadene er jeg godt fornøyd med hvordan det har gått. Skader er frustrerende, men dessverre en del av tilværelsen som fotballspiller.

- Jeg hadde en god kamprekke like før og like etter jul, noe jeg var fornøyd med. Jeg var med på å oppnå flere gode resultater og spillet var bra. Jeg er glad for at jeg nå har lagt skadene bak meg, og ser frem til å spille en rolle i innspurten av en spennende sesong.

- Denne sesongen mener jeg vi begynner å se effektiven av managerens ideer. Enhver manager eller spiller vil si at det tar minimum en sesong før ideer får skikkelig fotfeste. Manageren hadde stor påvirking på laget forrige sesong, men jeg følte hele tiden at denne sesongen var hvor vi virkelig kunne begynne å høste fruktene av arbeidet vi har lagt ned, og vi har hatt noen resultater som beviser akkurat det.