- Jeg spilte for halv maskin

Luis Suarez hevder selv at han er langt unna toppformen, men poengterer at han fortsatt har noen dager med trening før den viktige kampen mot Italia.

Uruguay-spissen hyller fysioterapeut Walter Ferreira for at han kom så raskt tilbake etter meniskoperasjonen og kunne spille mot England.

- Walter er viktig i denne sammenhengen. Jeg må takke ham. Scoringene mot England var for ham og det arbeidet han har lagt ned. Jeg scoret målene, men han er mannen bak dem, siteres Suarez av Liverpool Echo.

- Formen min var trolig bare 50% av hva den normalt er da jeg spilte mot England, men takket være arbeidet til alle de fantastiske legene og fysioterapeutene kunne jeg spille for halv maskin. Jeg er takknemlig for at det var nok til å slå England.

- Nå har jeg noen dager på meg til å bli klar til neste kamp. Jo mer jeg trener, jo bedre vil formen min bli, og jo mer klar for kamp vil jeg bli.

Uruguay må slå Italia i sin siste gruppespillkamp på tirsdag for å gå videre i VM-turneringen.

- Seieren over England var viktig. Det var en vanskelig kamp, mot en tøff rival. England er et sterkt lag. Men vi er ikke videre ennå. Vi må holde beina godt plantet på bakken. Vi må sørge for at vi får det resultatet vi trenger mot Italia. Først dersom vi går videre fra gruppen kan vi begynne å drømme om hva som er mulig.