- Jeg studerte Suarez og Sturridge

Raheem Sterling forteller at han studerte spillet til Luis Suarez og Daniel Sturridge mens han var henvist til innbytterbenken i begynnelsen av sesongen. Vingen mener det bidro til å få ham inn på laget igjen.

Sterling startet bare sin andre ligakamp for sesongen mot Hull i desember. Etter det har han vært fast inventar på laget.

- Dette har vært en flott sesong for oss, hvor alle har jobbet veldig hardt sammen som gruppe, siteres Sterling av Liverpoolfc.com.

- Samholdet i troppen er veldig bra, og jeg er bare glad for at jeg er en del av denne store fotballklubben. På det personlige plan fikk jeg ikke spille mye i begynnelsen av sesongen, men sesongen har vært en læringsprosess for meg.

- Jeg kunne studere de andre spillerne, som Daniel og Luis, mens jeg satt på benken, og det har vært viktig lærdom. Jeg innså at jeg måtte utvikle mitt eget spill, og komme oftere inn i 16-meteren og score noen mål. Da er de to jeg nevnte de to beste å lære av.

- Jeg prøvde virkelig å utvikle spillet mitt, og jeg vil takke Brendan og staben for at de hjalp meg til å komme dit jeg er kommet i dag.