- Jeg tar en kamp om gangen

Jon Flanagan var tilbake fra start hos Liverpool og scouseren leverte nok en god kamp mot naboen Everton, men den 21-årige backen tar ikke av for det.

Det at Jon Flanagan kunne friskmeldes nylig bidro trolig sterkt til at det ble tatt en beslutning om at Glen Johnson skulle ta en pause for å lege de skadeproblemene han har slitt med denne sesongen. Etter et innhopp i helgens kamp mot Bournemouth var det ingen overraskelse at Flanagan startet mot Everton på Anfield i går kveld. I likhet med oppgjøret på Goodison i november spilte Flanno utmerket mot de blå. Han vil nå trolig få en lengre periode i startelleveren med Johnson ute på ubestemt tid. Selv er han bare glad for den tilliten som manager Brendan Rodgers har gitt ham.

- Dette var stort for meg som lokal gutt, understreker Flanagan til Liverpools hjemmeside. – Dette er kampene du virkelig ønsker å vinne, å få et 4-0 resultat var glimrende for oss alle.

- Det er flott at manager har tro på meg og kaster meg innpå i slike store kamper. Det er godt å få den tilliten og forhåpentligvis kan jeg holde det gående.

- Mitt siktemål er å ta en kamp om gangen. Jeg var tilbake fra start mot Everton og det er bare herlig å få mulighet til å spille igjen. Vi starter på ny frisk igjen mot West Brom på søndag, og forhåpentligvis beholder jeg plassen på laget.

- Jeg synes vi ga en klar beskjed mot Everton. Vi viste hva vi kan gjøre og at vi ikke kommer til å gi oss uten en fight. Vi ønsker å komme inn blant topp fire.