- Jeg tror jeg kan få spilletid

Fabio Borini håper å få sjansen for Liverpool i løpet av sesongen, etter at han takket nei til overganger både til Sunderland og Queens Park Rangers i sommer.

- Transfermarkedet var som en storm. Nå er den passert, og jeg har ikke problemer lenger, forteller Borini til GianlucaDiMarzio.com.

- Jeg er tatt med i Champions League-troppen til Liverpool også, og vi trener godt.

- I sommer var det mye snakk. Det var ingen store misforståelser, men mitt ønske var å spille for en toppklubb, og Liverpool er en toppklubb.

- Det har egentlig ikke vært noen skikkelige problemer. Jeg vet hva mine mål er, og hvordan jeg kan nå dem. Å fortsette i Liverpool var ett av dem. Jeg er på et stort lag som forsøker å vinne alt vi deltar i, og det er hva jeg ønsker.

- Når jeg fortsatte her, er det fordi jeg tror jeg kan få spille. Det er ikke en higen etter å bli noe stort eller for å tviholde på plassen min her. Jeg er ikke slik. Når jeg nå fortsetter i Liverpool er det fordi jeg tror jeg kan konkurrere om en plass på laget.

- Det er selvsagt utmerkede spillere her. Du kan ikke vinne alle turneringer med svake spillere. Jeg ønsker å bruke konkurransen om plassene til min fordel, og forbedre meg hver dag.

- Italia? Jeg aner ikke om jeg kommer til å returnere dit eller ikke. Jeg er blitt oppflasket med menneskesynet og fotballsynet i England. Jeg flyttet hit når jeg var 16 år gammel. Jeg har bodd her hele mitt voksne liv. Men det er ikke store forskjeller på Italia, England eller Spania. Jeg kommer imidlertid ikke reise hjem bare for å gjøre det. Jeg tenker ikke på det.