- Jeg tror på mirakler

Brendan Rodgers sier at Liverpool har fem prosent sjanse til å bli ligamester og avviser at de røde sviktet i innspurten. Ønsker Jordan Henderson velkommen tilbake på laget.

- Tror jeg på mirakler? Alltid, svarer Brendan Rodgers til Liverpool Echo på spørsmål om Liverpool har mulighet til å bli ligamester.

- Dette er ikke over, selv om en forventer at Manchester City vil vinne mot West Ham. West Ham har imidlertid noen talentfulle spillere, karer som store Andy Carroll har kvaliteter. Hvis du kan reise til Tottenham å vinne 3-0 da er du også i stand til å beseire Manchester City.

- Vi kan bare ta vare på oss selv og hvis vi gjør vår jobb da vil jeg være fornøyd.

- Vi har frem prosent sjanse til å vinne ligaen på søndag. Det er den samme sjansen som statistikerne ville gi oss ved begynnelsen av sesongen.

- Hvis det ikke skulle skje vil jeg avvise at vi har kastet vekk tittelen, fortsetter Rodgers. – Jeg tar det heller som et stort kompliment at folk nå tror Liverpool er i en posisjon hvor de kan vinne ligaen.

- Vi føler det definitivt ikke som at vi selv har spolert mulighetene. Dette ville alltid bli vanskelig, de siste hindrene er aldri lett å passere.

- Mot Chelsea gjorde vi én feil, en som gled, og det kan skje for alle. Vi greide bare ikke å finne veien til mål. Når det gjelder Crystal Palace har jeg sett kampen om igjen tre ganger og for meg er det helt utrolig at det endte uavgjort.

- En kan hevde at dette er den beste innspurten som klubben har hatt på de siste 24 år. Steven Gerrard er 33 år og han har aldri vært så nærme å vinne gullet. Dette er den første smaken han har fått på å kjempe om tittelen helt til siste slutt og han vil bli enda bedre neste sesong.

- Tenk bare hvilke erfaringer disse spillerne nå har fått. Tenk hvordan Raheem Sterling kommer til å bli, hva Jon Flanagan kommer til å bli, Jordan Henderson, Joe Allen, Philippe Coutinho…

- Dette er alle unge spillere. Vi kommer til å bli bedre. Det er klart at jeg forventer at andre lag også vil bruke penger og forsterke, men vi vil også bli bedre.  

Brendan Rodgers ønsker Jordan Henderson tilbake i startoppstillingen for kampen mot Newcastle, etter at midtbanespilleren nå har sonet ferdig sin suspensjon.

- Jordan er en spiller som har forbedret seg enormt. Han er en virkelig inspirerende spiller for oss.

- Defensivt er han veldig god da han kan vinne tilbake ballen raskt og kan presse veldig bra. Han har energi og tilstedeværelse. Det vil være flott å ha hans kvaliteter tilbake til vår siste kamp.