- Jeg var ikke fornøyd med mitt eget spill

Rickie Lambert innrømmer at gleden og stoltheten over å spille sin første kamp for Liverpool, og å være kaptein, ble dempet etter skuffelse over sin egen innsats mot Middlesbrough.

- Det var en hyggelig overraskelse å bli valgt som kaptein, men hvis en ser bort fra det var det en merkelig kamp, sier Lambert til Daily Mirror. – Jeg var ikke fornøyd med mitt eget spill, slik at det overskygget litt av æren ved å være kaptein.

- Det er små ting, små berøringer. Jeg følte meg ikke like skarp som jeg ønsker. Det er hva jeg vil se på når jeg kommer tilbake til treningsfeltet.

- Jeg ønsker å bli i bedre kampform. Alle vet nå at jeg ikke spiller hver kamp slik at jeg må tilpasse meg selv. Jeg tror jeg må gjøre noe ekstra slik at min fysiske form kommer opp på det samme nivået som alle de andre.

- Jeg arbeider, jeg presser meg det jeg kan, men kanskje bør jeg oppsøke den fysiske treneren for å se om jeg kan gjøre enda mer.

- Det kan være et problem, som jeg må ta med i betraktningen og ikke bli påvirket av, fortsetter Rickie Lambert på spørsmål om han nå kanskje prøver litt vel mye.

- Forhåpentligvis kan vi ta knekken på dem, kommenterer scouseren om lørdagens derby. – Det er alltid en spesiell dag å møte Everton og det kan ikke komme fort nok.

- Det vil være en drøm å få spille i et derby, men jeg ønsker ikke å tenke på det nå og heller fokusere på min egen form.