- Jeg visste lite om Liverpool

Mario Balotelli innrømmer at han visste lite om Liverpool FC som klubb før han kom til Anfield, men sier han er blitt imponert over klubben og dens spillere.

- Jeg visste egentlig ikke så mye om klubben før jeg kom hit, men jeg har virkelig blitt positivt overrasket. Jeg visste at dette var et godt lag, men jeg visste ikke at spillerne var så gode som de er, uttaler Balotell til Sport Magazine.

- Vi trenger selvsagt å forbedre oss på mange områder, for vi har ikke startet sesongen særlig bra, men jeg synes at spillerne her er utrolige. Det er fint å se unge engelske spillere her også, som Sterling, Henderson og Lallana. Jo flere slike spillere du har, jo bedre er det.

- Jeg har ikke vært vant med å se så mange gode unge engelske spillere som dette, men nå har jeg fått sett noen, og det er bra at de er på mitt lag.

Balotelli er skuffet over at han fortsatt ikke har gjort ligamål for sin nye klubb.

- Jeg ser at Liverpool-fansen virkelig liker meg, men de er kanskje litt oppbrakt over at jeg ikke har scoret mål ennå. Men de setter pris på at jeg jobber hardt, noe som er hyggelig.

- Det har blitt ett mål på meg i Champions League, men nå må jeg finne veien til nettmaskene i Premier League også. Når det første målet er kommet, vil jeg kanskje sette meg et personlig mål. Men akkurat nå er mitt første Premier League-mål den eneste målsettingen jeg har.

- Jeg må komme meg inn i feltet hyppigere. Jeg gjør det ikke nok, men det er noe jeg jobber med. Jeg har aldri vært en ren spiss. Jeg er en som alltid har vandret mye på banen.

- Dersom jeg fikk velge, ville jeg alltid spille i en formasjon med to spisser. Det er måten jeg liker å spille på, men Brendan har bedt meg om å spille som ensom spiss. Jeg skjønner at når ballen blir lagt inn fra vingene, fra venstre- eller høyresiden, så må jeg være i feltet, ellers vil det ikke være noen der.

- Jeg blir hele tiden spurt om Liverpool kan komme blant de fire beste i ligaen. Jeg håper det. Men jeg er fokusert på, og ønsker å jobbe for, at vi skal vinne ligaen, og ikke bare bli blant de fire beste. Ingen spiller i en liga for å tape den. Alle spiller for å vinne. Vi må ta sikte på å ta igjen Chelsea og Manchester City. Vi må gi alt, og så får det som skjer skje. Jeg håper uansett at vi skal være veldig nære å vinne Premier League-tittelen.