- Jeg visste min tid ville komme

Etter å ha slitt mye benk innledningsvis denne sesongen, har Raheem Sterling nå startet 10 kamper på rad.

- Jeg er virkelig glad for kamprekken jeg har fått nå. Alle som spiller for klubben ønsker å spille fast, sier Sterling til Liverpoolfc.com.

- Jeg har fått sjansen, manageren har hatt tillit til meg og har latt meg spille i uke etter uke. Forhåpentligvis kan jeg levere varene på banen, slik at dette fortsetter.

- Jeg visste innerst inne at jeg på et eller annet tidspunkt i løpet av sesongen ville få sjansen. Jeg måtte bare være klar til å ta den.

- Jeg jobbet hardt på trening i håp om å få sjansen. Sjansen kom, og forhåpentligvis kan jeg betale manageren tilbake i form av scoringer eller målgivende pasninger.

- Etter forrige sesong evaluerte jeg eget spill, og konkluderte med at jeg ikke kom inn i feltet hyppig nok. Denne sesongen har alle mine tre scoringer kommet fra posisjoner inne i feltet. Jeg må bare fortsette med å komme meg inn i feltet, og sjansene vil komme. Forhåpentligvis scorer jeg noen mål til.

- Brendan Rodgers har sagt at jeg bare må fortsette å jobbe hardt for laget. Så lenge laget vinner, er vi fornøyde alle sammen.

- I den situasjonen vi befinner oss nå må vi bygge videre på det vi allerede har gjort, og forsøke å nå våre mål for sesongen.

- Jeg jobber bare hardt, og forsøker å gjøre mitt beste. Jeg er sikker på meg selv nå, og føler meg trygg ute på banen.

- Forhåpentligvis får dere se mer til meg. Selvtillit er kanskje den viktigste faktoren for mitt spill. Er selvtilliten dårlig, gjør jeg ikke det jeg normalt gjør ute på banen. Da velger jeg bare trygge, enkle løsninger.

- Nå som selvtilliten er i orden, samtidig som de erfarne spillerne oppfordrer meg til å gjøre det de vet jeg kan gjøre, er det virkelig gode tider for meg og laget.

- Denne sesongen er lagånden virkelig god. Du merker det i garderoben både før og etter kamper, og også på treningsfeltet. Det er veldig bra.