- Jeg vurderte å skyte høyt

Jordan Rossiter forteller at han hadde god tid til å tenke seg om, før han satte ballen i nettet bare ti minutter ut i sin Liverpool-debut.

Ricke Lambert hadde skutt i kroppen på Middlesbrough-keeper Jamal Blackman, og ballen falt ned foran Rossiter 30 meter fra mål. 17-åringen tok vel vare på muligheten som bød seg til å gi Liverpool en tidlig ledelse.

- Jeg kan ikke huske eksakt hva jeg tenkte da det skjedde, men jeg tror jeg bare tenkte at jeg måtte få et godt treff på ballen. Jeg tenkte halvveis på å skyte over Middlesbrough-forsvarerne, men heldigvis gjorde jeg ikke det, sier Rossiter til Liverpoolfc.com.

- Det er vanskelig å sette ord på det som skjedde. Etter at jeg hadde satt ballen i mål visste jeg ikke helt hva jeg skulle gjøre. Jeg sprang bare og feiret, men det var en stor opplevelse.

- Men personlig vet jeg at dette kun var begynnelsen. Jeg må holde beina godt plantet på bakken. Manageren sa at jeg hadde gjort det bra. Men jeg må fortsette å forbedre meg, og holde meg i førstelagsdiskusjonen, samtidig som jeg forbedrer meg i spill for U21 i uke etter uke. Jeg er fortsatt langt unna å være fast inventar på førstelaget. Jeg er fortsatt bare 17 år gammel.

- Dette var en drøm som gikk i oppfyllelse. Det var strålende. Jeg er henrykt. Jeg kunne ikke ha ønsket meg noe mer enn å score i debuten min. Det er ærlig talt en drøm som går i oppfyllelse.

- Før avspark var jeg litt nervøs, men det hjalp litt at jeg skulle spille sammen med noen av de beste spillerne i verden. Jeg snakket med noen av de rutinerte spillerne før avspark, og de sa bare at jeg skulle nyte kampen. Dette var en stor mulighet for meg, og de hjalp meg gjennom kampen.

- Jeg ser frem til å se scoringen min på TV. Å score på Anfield er bare en god følelse. Dette var en utrolig kamp å ta del i, spesielt med alle straffesparkene mot slutten.

- Vi trente litt på straffespark på mandag. Det var en lønnsom investering, når vi så måten guttene tok straffespark på.

- Jeg syntes Jordan Williams var strålende da han kom inn. Han har hatt et par tøffe år med skader, så jeg var glad for at han fikk komme utpå.

- Manageren er villig til å gi unge spillere en sjanse. Han viste det igjen i denne kampen, ved å la både meg og Jordan debutere.