- Kan bli en av de største stjernene i VM

Før England reiser til Brasil i sommer, sier Brendan Rodgers at han tror en av landslagets yngste spillere, Raheem Sterling, kan ha stor innvirkning på turneringen.

– Han har allerede vist at han kan spille på dette nivået, forteller Rodgers.

Nordiren sikter til ungguttens utvikling denne sesongen, der han ble kåret til årets unge spiller i Liverpool etter å ha stoppet på ni scoringer og fem målgivende pasninger på 33 ligakamper.

– De beste kampene hans har kommet mot de beste lagene – Arsenal, Manchester United og Manchester City – så han er mer enn kapabel, fortsetter han.

Les også: – Fortjent VM-tur til Henderson og Sterling

41-åringen tviler ikke på at Sterling kan holde nivået i det som trolig er verdens største fotballturnering. Snarere tvert imot: Rodgers tror hurtigtoget kan vise seg å være blant de bedre spillerne denne sommeren.

– Hvis Raheem får muligheten til å spille, kan han bli en av de store stjernene i verdensmesterskapet. Han er en 19 år gammel gutt som har vært blant de beste spillerne i en av de beste ligaene i verden. Raheem er en offensiv spiller, en angrepsspiller, en kreativ spiller som jobber hardt hvis han får muligheten til det.

Manageren skryter av at tenåringen er «blant de beste i en liga fylt opp av verdensklasse- og landslagsspillere».

– Hvis han fortsetter å ha den selvtilliten til å spille uten frykt, kan han fort bli en spiller som virkelig står frem. Men det viktigste er at han blir fortalt at han skal spille slik, fastslår han.

– Jeg er sikker på at Roy gleder seg veldig. Hvis du kan velge fra en midtbane med den kvaliteten, Ross Barkley, Steven Gerrard, Jordan Henderson, Raheem, trenger du bare å bygge en ramme rundt dem og la dem spille.

Se hele den engelske VM-troppen her!