- Kan ikke bli større

Jon Flanagan ser frem til toppoppgjøret mot Manchester City. De røde er ett år foran skjema. Spillerne har stor selvtillit etter ni seirer på rad. Størst press på City. Tror ikke nerver vil spille inn. Supporterne kan ha en viktig rolle.

Jon Flanagan fikk sin førstelagdebut for Liverpool for nøyaktig tre år siden, 11.april 2011, da han fikk muligheten i 3-0-seieren mot Manchester City grunnet en skade på Glen Johnson. Liverpool har ikke slått City siden.

- Dette er definitivt min største kamp i karrieren, uttaler Jon Flanagan til Liverpool Echo.

- Det kan ikke bli større enn å møte Manchester City på Anfield i et toppoppgjør hvor begge lag kjemper om tittelen.

- Jeg har flotte minner fra første gang jeg møtte City. Det var meget spesielt å gå ut på Anfield den kvelden. Jeg fant bare ut at jeg definitivt kom til å spille da Kenny Dalglish fortalte meg det to timer før avspark.

- Jeg følte meg litt nerves, men etter hvert som kampen skred frem ble jeg bare fokusert på jobben min. Vi vant 3-0. Det var flott å være en del av det. Jeg ville gå for samme resultat på søndag.

- Mye har skjedd på de tre årene. Jeg hadde en god periode etter debuten, men så fikk jeg et par skader og formen ble dårligere. Jeg lurte på om jeg ville få en ny mulighet, men jeg har krummet nakken og jobbet hardt på trening.

- Brendan satte meg inn på laget, og etter det har jeg bare gitt alt for å forbli der. Du må opprettholde en høy standard for å bli værende på et slikt talentfullt lag.

- Det var flott å høre manageren snakke om en ny kontrakt til meg. Som en lokal gutt som har støttet Liverpool hele livet lever jeg ut drømmen. Jeg ønsker å bli værende her så lenge som mulig.

Kampen om ligatittelen avgjøres ikke på søndag, men kamputfallet kan få stor innvirkning på hvem som ender opp som ligamester.

- Vi har stor selvtillit etter ni seirer på rad. Vi har fem kamper igjen og ønsker å fortsette seiersrekken helt frem til siste slutt.

- Det ble ikke forventet at vi skulle være der oppe på dette stadiet av sesongen. Vi er minst ett år foran skjema. Nå befinner vi oss i tittelkampen, og vi ønsker dra nytte av det.

- Når det gjelder tittelkampen, er det en kamp som må vinnes av begge lag. Jeg vet at det kan snu fortsatt, men å vinne denne kampen vil gi et stort løft foran de fire siste kampene.

City vant 2-1 da lagene møttes på Etihad Stadium.

- Vi vet at City har et flott lag med toppspillere. Fremover på banen er de virkelig en trussel, men vi går til kampen uten frykt.

- Det er mer press på dem enn oss ettersom det ble forventet at de skulle være der oppe. Vi skulle ha fått noe ut av kampen på bortebane. Vi fikk et mål feilaktig annullert for offside. Forhåpentligvis har vi flaksen på vår side denne gang.

- Vi vet hva de står for, men vi bare konsentrerer oss om oss selv og hva vi skal gjøre. Vi har vår kampplan. Vi har gjort det bra i mange store kamper denne sesongen. Dette er en ny kamp vi tror at vi kan vinne.

- Manageren har vært utmerket med oss. Hans budskap er å forholde oss rolig og være fokusert. Jeg tror ikke nerver vil spille en rolle.

- Vi er innen i en flott seiersrekke. Laget har håndtert presset meget bra. Vi har hatt en flott uke på å treningsfeltet og det summer rundt her.

Flanagan tror at supporterne kan spille en viktig rolle.
- Supporterne kommer til å bli enorme. De har vært med oss hele sesongen. De er en av de store årsakene til at hjemmeformen vår har vært så god.

- Støtten på The Kop etter Tottenham-kampen for noen uker siden var utrolig. De ble igjen for å vise sin støtte.

- Alle supportene jeg har snakket med kan ikke vente på denne kampen. Alle ønsker å være på denne.

- De er tolvte mann. Slik støtte inspirerer deg som spiller. Det river deg meg og får deg til å yte ekstra. Supporterne ønsker dette like mye som oss.