- Kan konsentrere meg helt om fotball

Rickie Lambert føler at han tidligere var i skyene etter drømmeovergangen til Liverpool tidligere i sommer. Nå kan han konsentrere seg fullt ut om fotball.

- Jeg er selvsagt fortsatt opprømt over å være her, men det er borte nå. Jeg tenker på treningsøktene og forsøker mitt beste for å komme i form, uttaler Rickie Lambert til lfctour.com.

- Jeg kom inn tidlig, slik at jeg møtte spillerne jeg ikke hadde truffet tidligere og var med dem en uke før England-spillerne og de andre landslagsspillere kom tilbake.

- Jeg har vært her i fire uker og føler meg hjemme. Min familie har slått seg ned og er allerede i hus, så jeg behøver ikke å bekymre meg for dem. Jeg kan bare konsentrere meg om fotball.

Rickie Lambert har sett hvor stor støtte Liverpool har i USA.

- Jeg har vært Liverpool-fan hele mitt liv, men har aldri innsett hvor stor klubben er i utlandet inntil jeg kom til USA.

- Det er fantastisk hvor mange Liverpool-fans som har kommet. Det har vært det største høydepunktet. De amerikanske supporterne vet hvor spesielt det er for meg. Alle supporterne har vært storartede mot meg og alle på laget. Det er utmerket å være en del av det.

- Jeg trives virkelig. Kampene har vært strålende, og det har også stemningen i byene. Jeg har spesielt likt kampene.

Liverpool møter AC Milan i natt, og sier vil føre til finale mot muligens Manchester United.

- Jeg ville like det. Det kan bli Manchester United foran tusenvis i Miami, og det ville bli spesielt. Men vi må klare av AC Milan første, og det er et topplag. Vi må bare ta med oss formen inn i den kampen. Det ville være utmerket om vi kom dit.

- Som forberedelser til Premier League kan vi ikke få noen vanskeligere motstander en vi har. Vi har gjort det bra, vi er leder gruppen. All ære til spillerne. Det er en fornøyelse å være.