- Kan overraske igjen

Swansea slo Liverpool ut av Capital One Cup i 4. runde for to sesonger siden, og Swansea-manager Garry Monk ser ingen grunn til at hans lag ikke skal klare det samme igjen.

Liverpool og Swansea møtes i dag på Anfield i 4. runde av Capital One Cup. I 2012 røk Liverpool ut for Wales-klubben med 1-3 i tilsvarende runde på samme bane. Den gang gikk Swansea hele veien og vant trofeet på Wembley.

- Det er ingen grunn til at vi ikke kan overraske på Anfield igjen, uttaler Swansea-manager Garry Monk til Wales Online.

Garry Monk har jobbet godt med sine spillere i forkant av kampen.
- Vi må få overført nok til dem, slik at de forstår hva vi ønsker. Vi skal reise dit med en plan og gjøre en god innsats. Det er ingen grunn til at vi ikke skal vinne, men det kommer til å bli meget vanskelig.

Swansea-manageren føler at Liverpool er inne i en overgangsperiode etter å hentet inn ni spillere i sommer. I tillegg er Luis Suarez solgt og Daniel Sturridge skadet.

- Brendan måtte hente inn noen nye spillere etter at de mistet en nøkkelspiller. Han har brukt penger på en rekke spillere, og de er inne i en overgangsfase.

- De spiller mange kamper med Champions League og alt annet. Sturridge er et stort savn ettersom han er en stor spiller.

- De har slitt litt, men de er likevel et godt lag. De har fortsatt noen meget gode spillere. Man har perioder med slik form, men de er mer enn gode nok til å slå tilbake.