- Kroppen føles bra

Glen Johnson synes kroppen kjennes bra ut etter seks ukers skadeopphold. Nå trenger høyrebacken kamptrening, og vil få det i en treningskamp på Melwood i dag.

Glen Johnson var tilbake mot West Bromwich da han ble byttet inn i det 64. minutt. Høyrebacken hadde da vært ute i seks uker med en lårskade.

- Kroppen føles bra. Jeg trenger bare noe spilletid, uttaler Glen Johnson til Liverpoolfc.com.

- Vi har en treningskamp på Melwood i dag, så det vil bli godt å få 90 minutter. Bortsett bra det så føler jeg meg bra.

- Du er inne og gjør ting du egentlig ikke ønsker å gjøre, men jeg er gjennom det nå. Forhåpentligvis kan jeg være mye lenger på banen.

- Jeg vil bare ta det uke for uke. Jeg er tilbake på banen nå. Jeg ønsker å holde meg skadefri, komme tilbake på laget og legge ned noen gode prestasjoner.

Glen Johnson er vanligvis med Englands landslag under landslagspausene, men ble denne gang ikke tatt fordi han ikke var tilbake fra lårskaden.

- Det er rart for meg ettersom jeg ikke er vant til det. Normalt sett er jeg av gårde. Det er annerledes. Jeg har trent med akademispillerne og noen spillere jeg aldri har møtt tidligere. Det er bra og annerledes, men jeg ville selvsagt vært på landslagsoppdrag.

- Vi har noen fantastiske spillere, og det er godt å se. Det er bra for dem å komme opp og trene med noen fra førstelaget. Det er en annerledes situasjon, men bra for alle.