- Lagspilleren Suarez

Simon Mignolet synes at Luis Suarez har bevist at han har mer i seg enn bare scoringer. Spissen står med elleve pasninger i Premier League hittil denne sesongen.

Luis Suarez leder kampen om Gullstøvelen med 23 mål på 22 kamper i Premier League. Spissen har imidlertid gått fem kamper på rad i liga og cup uten å finne veien til nettmaskene. Han har faktisk bare scoret fire av Liverpools seneste 33 mål.  Uruguayaneren har blitt benyttet ute på kanten og bidro med målgivende til Sturridges andre mål mot Swansea. Suarez har elleve målgivende i Premier League denne sesongen.

- Luis jobber bestandig hardt for laget. Han bidrar også når han ikke scorer, uttaler Simon Mignolet til Liverpool Echo.

- Han hjelper laget hele tiden, ikke bare i angrep, men også defensivt. Han er den som presser først og han kommer ned i forsvar ved cornere.

Mignolet er glad for at flere bidrar i målprotokollen. Daniel Sturridge har nå nettet i åtte Premier League-kamper på rad. Kun Ruud van Nistelrooys har klart det tidligere.

- Det var en flott bragd av Daniel å tangere van Nistelrroy. Vi får håpe at han fortsetter den scoringsrekken. Det var også meget tilfredsstillende at Jordan (Henderson) kom på scoringslista. Jeg spilte med Jordan i Sunderland, og han var hele tiden et stort talent. I Sunderland hadde han den energien, men han har nå modnet og utviklet seg. Han er meget viktig del av troppen her.