- Lar seg ikke stresse

Dersom Cristiano Ronaldo finner veien til målet mot Liverpool i morgen kveld, tangerer han Raúl sin scoringsrekord i Champions League. Manageren tror ikke superstjernen lar seg distrahere av det.

Ronaldo har allerede scoret 22 ganger for den spanske hovedstadsklubben denne sesongen. Tre av nettkjenningene har kommet i løpet av tre Champions League-kamper, noe som betyr at han står med totalt 70 fulltreffere i turneringen. Tidligere Real Madrid-spiss Raúl har 71.

– Jeg tror ikke han går rundt og tenker på rekorden, for han har veldig god tid. Dette er ikke den siste kampen han kommer til å spille, forteller manager Carlo Ancelotti før møtet med rødtrøyene.

Portugiseren, som ble kåret til verdens beste fotballspiller for prestasjonene i fjoråret og er storfavoritt i forkant den neste utdelingen, har scoret fire ligamål mer enn Liverpool denne sesongen.

– Cristiano jobber hardt for sin egen del og for laget, akkurat som alle andre spillere. Han er fokusert på å prestere for laget, legger Ancelotti til.

De kongehvite har i motsetning til morgendagens gjester ikke trøblet med det offensive spillet. Snarere tvert imot. På ti kamper har ligalederne nemlig dundret lærkula i mål hele 37 ganger.

I helga banket de Granada på bortebane, og de står dermed med tolv scoringer på sine tre siste ligakamper – mot blant andre Barcelona. Gareth Bale, som sto over bortekampen mot Liverpool, spilte ikke i noen av de tre kampene, men er skadefri før oppgjøret i morgen.

– Gareth Bale er tilbake fra skade, og han er klar for å spille. Jeg vet ikke om han kommer til å starte kampen eller komme inn fra benken, sier Ancelotti.