- Ligatittelen ikke umulig

- Hvem vet hva som kan skje, svarer Joe Allen på spørsmål om Liverpool kan vinne ligaen denne sesongen. De røde har igjen hjemmekamper mot Chelsea og Man City.

Chelsea, Manchester City og Arsenal vant alle sine kamper i går. Det legger ekstra press på Liverpool for å ta tre poeng mot Swansea. Joe Allen utelukker ikke at de røde kan være med å kjempe om tittelen.

- Vi har bestandig hatt troen på at vi kan slå alle lagene i ligaen, både hjemme og borte, ettersom vi har tro og tillit til hverandre. Men kampen mot Arsenal er noe vi har fått stor inspirasjon fra, uttaler Joe Allen til Sunday Mirror.

- Om vi er med i tittelkampen? Det er et spørsmål alle stiller seg, er det ikke? Vi er begeistret over å ligge der vi gjør i ligaen. Vi føler at vi er i ferd med å få en suksessfull sesong.

- Vi ser frem til utfordringene som ligger foran oss i siste del av sesongen, men vi vet at vi må holde en meget høy standard. Hvem vet hva som kan skje.

Liverpool har igjen både Chelsea og Manchester City hjemme på Anfield.
- Vi har de to kampene igjen, men det betyr ikke at tittelen ligger i våre hender. Vi har imidlertid en sjanse til å ta poeng fra lagene rundt oss.

- Ingen lag ser lenger frem til å komme til Anfield. Vi har igjen flere vanskelige kamper hjemme, og forhåpentligvis vil det gjøre at det vil ligge mer i våre hender.