- Liverpool blir å finne i toppen

West Bromwich-manager Alan Irvine tror at Liverpool blir å finne i toppen av Premier League også denne sesongen, trass i en svak innledning på sesongen.

- Når du hørte hvordan Steven Gerrard pratet etter kampen på onsdag, innså du hvor skuffet de var over det som hadde skjedd, sier Irvine til Royal Sutton Coldfield Observer.

- Og vanligvis når et lag som Liverpool er skuffet med det som har skjedd i en kamp, slår de tilbake i neste, erkjenner WBA-manageren.

- Jeg syntes de spilte veldig bra i derbyet, og de spilte helt klart ekstremt bra mot Tottenham. Jeg har sett et par av kampene deres live denne sesongen, og de har gode spillere over hele banen.

- De startet ikke så bra forrige sesong heller, men fikk så en fantastisk resultatrekke og var veldig nære å vinne ligaen. De har tydeligvis ikke funnet den samme stabiliteten så langt denne sesongen, men de har glimtvis vist hva som bor i laget – prestasjonen på White Hart Lane var enestående.

- De er et veldig, veldig godt lag, og jeg vil bli overrasket dersom de ikke kjemper om en topp fire-plassering mot slutten av sesongen.

- Anfield var alltid et vanskelig sted å spille fotball som Everton-spiller eller trener. Derbyene jeg var med på var fantastiske begivenheter.

- Det blir annerledes å reise dit med West Bromwich Albion, men det vil fortsatt være et vanskelig sted å reise. Det spiller ingen rolle hvilken form du er i på dette tidspunktet.

- Anfield er en fantastisk stadion. Supporterne lager masse liv, og de har gode spillere, og en veldig, veldig god manager, så det blir en tøff kamp.