«Liverpool er perfekt for Sterling»

Steven Gerrard oppfordrer Raheem Sterling til å skrive under på en ny langtidskontrakt med Liverpool, og mener klubben er perfekt for 20-åringen.

Flere europeiske storklubber har blitt linket til Liverpools stjerneskudd Raheem Sterling, etter at det forrige uke lekket ut av 20-åringens representanter var misfornøyd med det siste kontraktsforslaget.

 

Den engelske landslagsspilleren har to og et halvt år igjen av sin nåværende avtale, og skal være tilbudt en kontrakt verdt mellom £70-75,000 i uka - i tillegg til rause bonuser. Steven Gerrard oppfordrer lagkameraten til å bli på Anfield.

 

- Jeg håper at han signerer en ny kontrakt, fordi jeg mener denne klubben er perfekt for ham - spesielt de neste årene. Han kommer til å spille nesten hver uke, og supporterne elsker ham her, sier Gerrard til Liverpool Echo.

 

- Han kan utvikle seg her, og bli en topp topp spiller, så jeg håper folkene rundt ham gir han de riktige rådene, fordi han bør bli her. Raheem har potensialet til å bli en toppspiller, helt klart. Han må fortsette å lære, og må fortsette å ønske det.

 

Sterling fant ikke til nettmaskene på Old Trafford til tross for en drøss med sjanser, men mot Bournemouth onsdag kveld scoret han to.

 

- Det var hårfrisyren, var det ikke? Det er grunnen til at han scoret. Ingen kjente ham igjen da han kom inn - han har tatt av 10 år med den frisyren, spøker kapteinen.

 

- Når du ser opp, gir han deg alltid et alternativ, og det er det jeg har vært heldig med i min tid i Liverpool med spillere som Fernando Torres og Michael Owen. Ingenting er bedre som midtbanespiller enn når du titter opp og ser noen med fart løpe i bakrom. Jeg så det ved flere anledninger mot Bournemouth, og forhåpentligvis vil det fortsette fordi det strekker lag og skaper sjanser.

 

- Jeg mener Raheem kan spille hvor som helst fremover - han er så intelligent. Du må ha det i reportoaret dersom du skal bli toppklasse. Han fikk litt kritikk etter helgen, men jeg synes kampen hans sett under ett var strålende. Det eneste som manglet mot United var en avslutning, og det kom mot Bournemouth. Det som er spennende for oss alle er at han er engelsk, og kommer til å bli en spiller i topp topp klasse.