- Liverpool er svekket

West Bromwich-manager Alan Irvine uttaler at Liverpool er klart svekket uten duoen Luis Suarez og Daniel Sturridge på topp, og mener at Aston Villas resultat på Anfield gir håp også for hans mannskap.

- Luis Suarez og Daniel Sturridge var veldig viktige spillere for Liverpool. Det er ikke tvil om at Suarez er en av de beste spillerne i verden, og den rollen som Suarez og Sturridge spilte forrige sesong kjenner alle til. De var helt fantastiske, sier Irvine til Lichfield Mercury.

- Et Liverpool-lag uten de to kommer helt klart ikke til å være like sterkt som et Liverpool-lag med de to.

- Det har selvsagt vært gjort store forandringer på Anfield, som i alle andre klubber som gjør forandringer. Det tar litt tid for nye spillere å finne seg til rette i en ny spillestil og et nytt system.

- Når du samtidig mister en av de beste spillerne i verden, samtidig som hans partner er skadet, vil du ha et stort hull å fylle. Om det har hatt betydning for dem? Absolutt.

- Det forventet jeg også, uten at det gjør meg spesielt smart. Jeg tror alle forventet det.

- Aston Villa spilte veldig bra på Anfield. Det er det ikke tvil om. De fikk et tidlig mål, og spilte en veldig god taktisk kamp, hvor de begrenset Liverpool til bare noen få forsøk på mål. Men vi må reise dit og være oss selv. Vi kommer ikke til å gå til verket på eksakt samme måte som Aston Villa, for vi har andre spillertyper og andre styrker og svakheter. Men Aston Villa har helt klart vist oss at det er mulig å reise til Anfield og vinne.