- Liverpool har vært uheldige

Bournemouth-manager Eddie Howe mener at Liverpool har vært utrolig uheldige denne sesongen, men ser frem til onsdagens ligacupkamp på Goldsands Stadium.

Bournemouth jakter opprykk til Premier League for første gang i klubbens historie, og har ikke tapt en fotballkamp siden september. De har allerede beseiret en Premier League-klubb i årets ligacup, nemlig West Bromwich.

Howe er også ute etter å revansjere 2-0 tapet for nettopp Liverpool i FA-cupen forrige sesong.

- Kampen mot Liverpool er en veldig spesiell kamp i klubbens historie. Vi har aldri vært i en kvartfinale i en av de store cupene før, og det å møte en klubb av Liverpools størrelse gjør det hele enda mer spesielt for oss, sier Howe til Sky Sports.

- Jeg synes Liverpool har vært utrolig uheldige denne sesongen. Bare se på kampen deres mot Manchester United på søndag. Jeg syntes de spilte strålende, og på en annen dag kunne de ha vunnet kampen med alle de sjansene de skapte.

- Folk overreagerer, og er veldig kortsiktige når det gjelder fotball. Brendan ble kåret til årets manager forrige sesong, og fortjente det etter min mening. Han er fortsatt en strålende manager.