- Lovren har lederegenskaper

Brendan Rodgers har i Dejan Lovren fått en spiller i midtforsvaret med lederegenskaper, og det har klubben manglet etter at Jamie Carragher la opp.

Dejan Lovren ble i går bekreftet som Liverpool-spiller. Midtstopperen kom fra Southampton i en overgang verdt £20M.

- Det er en meget viktig signering for oss. Jeg er glad for at den er sluttført, slik at Dejan kan slutte seg til oss på USA-turneen, uttaler Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Jeg synes han er en kommanderende midtstopper. Etter at vi mistet Jamie Carragher har jeg sagt at vi har trengt slikt lederskap. Han er en spiller som gir oss det.

- Han er veldig sterk, veldig kommanderende, og kan spille. Jeg har blitt meget imponert over ham. Han har en kraftfull tilstedeværelse og tydelige lederegenskaper, og det er viktig. Han passer inn i profilen vi er ute etter.

- Jeg så ham i Lyon, han kom til Premier League med Southampton og jeg vet at spillerne deres synes at han var en drivkraft for dem og holdt forsvaret solid.

- Han hadde et meget godt VM. Jeg tror han er en spiller som fortsatt kan bli bedre og utvikle seg ettersom han er i midten av 20-årene. Han er en som jeg ser frem til å jobbe med.