- Lovren inn kan bety Agger-exit

James Pearce i Liverpool Echo tror Liverpool vil lytte til bud på Daniel Agger når kjøpet av Dejan Lovren går gjennom.

Liverpool og Southampton ble tidligere i kveld enig om en overgangssum for Dejan Lovren. Southamptonstopperen vil koste totalt £20 millioner, eller £16 millioner pluss klausuler opp til £20 millioner - alt etter hvilke aviser en tror på.

 

Med Lovren inn, vil en basert på avslutningen av forrige sesong, tenke at Daniel Agger blir skyvd ned til fjerdevalg på midtstopperplass. Martin Skrtel, Mamadou Sakho og Dejan Lovren vil alle trolig være foran dansken i køen, og Danmarks landslagskaptein har selv sagt at forrige sesong var uakseptabel for hans del. James Pearce i Liverpool Echo tror at Brendan Rodgers nå er klar for å selge Agger.

 

- Brendan Rodgers følte at Liverpool manglet en defensiv leder forrige sesong, og ser på Lovren som mannen som kan lede den bakre fireren, sier Pearce i Echo.

 

- Det vil bli interessant å se hvilke konsekvenser dette vil få. Daniel Aggers fremtid har vært gjenstand for mange spekulasjoner denne sommeren, og det er ingen tvil om at Liverpool vil lytte til bud på dansken dersom et passende kom.

 

- Lovrens ankomst vil gjøre Aggers avgang mer sannsynlig.

 

Les også: Lundekvam: «Lovren vil være perfekt for Liverpool»