- Må forbedre oss defensivt

Brendan Rodgers er klar på at Liverpool må bli bedre defensivt. De røde har holdt buret rent i kun én kamp denne sesongen, i 3-0-seieren mot Tottenham, og sluppet inn 19 mål på 12 kamper.

- Det må bli bedre, det er sikkert. Ikke bare forsvaret og keeper, men som lag, sa Brendan Rodgers til journalistene på Melwood.

- Vi er stolte når vi holder buret rent, men vi må bli mer konkurransedyktige og aggressive som lag. Det var skuffende i går kveld, og også målene vi slapp inn, ettersom mange av dem var billige. Det er vår oppgave å forbedre statistikken, og det er noe vi fortsetter å jobbe med.

- Vi må jobbe hardere og gjøre det bedre. I går kom det to billige mål i første og andre fase på dødballer.

- Det har ikke vært en corner hvor vi har blitt satt ut ved et lurt trekk. Det har vært en enkel ball inn i feltet, og vi har ikke forsvart oss enten ved første kontakt eller ved å la folk komme til.

- Vi må forsterke de sentrale prinsippene i organiseringen, og så er det spillerne på banen som må vise konkurranseånd.  Store konkurransemennesker blir ikke satt ut så lett i slike situasjoner, og det er noe vi må forbedre.

- Jeg må gi stor respekt og honnør til spillerne fordi Real Madrid har kommet til de tre seneste Champions League-semifinalene, og de vant i fjor.

- Vi var vitne til det de gjorde mot Bayern München over to kamper forrige sesong. Bayern er et topplag og var da regjerende mester.

- På 0-3 spilte vi selvsagt for stoltheten, men det handlet også om å prestere. I andre omgang handlet det om å kontrollere og dominere litt mer med ball samtidig som vi skulle være mer aggressive i våre handlinger defensivt.

- Spillerne responderte meget bra i andre omgang. Vi hadde en periode på 20 minutter før pause hvor vi forsvarte oss dårlig. De har verdensklassespillere som er meget, meget effektive.

- Jeg må gi honnør til spillerne som holdt det gående helt til slutt. Innsatsen og oppofrelsen var førsteklasses, men den perioden før pause kostet oss.